Tog lite längre tid..

Vart ingen bild när jag lovade, har varit fullt upp på jobbet så varit nästintill död när jag kommit hem sen även haft lite annat.
Det jag skulle visa var iallfall denna:
 
 
Sydde den i helgen som var, vi har nämligen köpt en bädd för ett antal 100-lappar som Ezio till en början låg massa i men sen hände något och han slutade sova i den och känner inte för att lägga ut flera 100 på en ny. Utan tänkte att jag syr en för o se om han vill ligga på den, då han alltid lägger sig på vårat täcke om de åker ner på golvet =P men kan säga att intresset har varit svagt =p men billigt blev det ju iallfall typ 50:- och ändå helt okej snygg =)
 
Den här veckan har inte träningen gått som jag velat, har känt mig så himla trött hela tiden, men till helgen blir det nya tag och vi börjar med ett gym besök imorgon.
 
Ne nu ska jag sova, återkommer imorgon =)

Helgen innefattad träning

Då var helgen snart slut och en ny jobbvecka börjar måste säga att de är inte kul med söndagskvällar vill inte jobba!! =P
Helgen som varit då, somnade som en stock ganska tidigt i fredags då jag var uppe sen 5 på morgonen så fredagen vart lugn kan man säga.
Lördag upp vid 8, va har hänt tänkte jag? Tobbe frågar ska vi ut o gå och jag nästan hoppas upp och säger ja, han vart lite förvånad då mitt svar brukar vara... Nej jag orkar inte, vill ligga kvar o sooooova =) Så tog på oss kläder och åkte ut till Svärtingeskogen, gick 5km i terräng, kan säga att det är blött i skogen =) jag hade som tur va mina goretex skor, medans min andra hälft hade sina löparskor, gissa vems strumpor vi kunde vrida ur när vi kom hem? ;)
 Nöjd hund och nöjd matte och husse åkte vi till Ljungsbro o hälsa på mor o far <3 och besökte Ikea.
 
Idag vart det ingen morgonpromenad men vi var på stan och för mig blev de en ny sportbh och ett linne, behöver ju lite kläder som man kan ha så jag inte ser ut som en stoppad korv på gymmet :P
Tanken var att vi skulle gå till gymmet, men tiden räckte inte till med hockeyn, tvättstugan osv så vi tog oss en löptur på 2,5km och gick 2,5km självklart var Ezio med, så nu sitter vi 3 nöjda och trötta i soffan =)

Vågen säger iallafall 2kg mindre vilket är bra, tänker att det är en del vätska som kommer ut då jag inte alls känner mig lika pluffsig längre, det slog mig idag att det har inte varit så jobbigt att vara utan godis i veckan, vi har sagt som så att en dag i veckan får vi äta. Vi ska inte äta massa då men vi får ändå äta om vi vill, sen när den dagen infaller är olika.
 
Har sytt en sak till Ezio idag, visar imorn =)

Gott..

Mums =)

Ingen träning

Blev ingen träning igår eller idag, känner mig helt död o lite hängig inte konstigt så många som är sjuka på jobbet både personal och barn, hade tänkt att gå på pass idag men de hade inget som passade eller så var de fullt =(
Insåg att de inte har kvar några av de passen som jag verkligen gillar såsom dans, afrodans osv fattar inte varför alla de är borta? är antagligen för trenden som är inom träning som nu tydligen verkar vara gym och olika pulspass.
Men men röra på sig är ju det viktiga =)
Imorgon blir det först att jobba 6-13 så de blir till att gå upp kl 5 kommer vara död!! men blir tidigt hem iallafall, sen hem o sova en liten stund och sedan gymmet när älskling kommer hem =)
 
Insåg igår att jag är konstant hungrig och att jag nuförtiden äter väldigt mycket, så har bestämt mig för att dra ner på portionerna och att bara ta mat en gång, om de inte är något jättegott!
 
Dagens godis vart följande:
 
 
Mycket gott =)
 
Veckans träning:
Fredag: Gymmet
Lördag: Promenad
Söndag: Promenad + Jympa
 
Vi hörs! och kommentera gärna så jag vet vilka som läser igen =)
 

Början på något nytt!

Sådär då var jag tillbaka, var ju väldigt längesen jag skrev här och har tagit bort allt gammal för att börja om på nytt, vilket känns väldigt skönt =)
Förut har jag ju bara skrivit om mina djur typ men nu kommer det handla om mitt liv med Tobias och även vår träning och viktnedgång. Eller ja min viktnedgång =)
 
Har ju flyttat till Norrköping och bor med Tobias vilket har resulterat i att sambokilona har lagt sig på mig, ställde mig på vågen och fick en mindre chock, förut har jag kunnat säga under 80kg iallafall men ja det kan jag inte längre =/ det här känns så jobbigt och framförallt när jag inte kommer i mina kläder längre, men jag har bara mig själv att skylla! och det är även bara jag som kan ändra på detta, att komma till att trivas med mig själv och min kropp!
 
Målet är till sommaren och kan säga att jag kommer att lägga ut bilder, mått och kilo, har inte gjort det förut när jag skrivit om viktnedgång men nu känner jag att jag vill göra det för att bli sporrad och för att denna är för mig och inte för någon annan. Så passar inte det så behöver du inte läsa =)
 
    
Vår fina familj <3
 
Dåså
20140219
8
Startvikt: 82,5 kg
Midja: 108cm
Bröst: 108cm
 
Träning tisdag 18/2
25 minuter crosstrainer
 
 
 
 

RSS 2.0