Sjuk..

Jaha då är jag sjuk, genomförkyld med andra ord och utan röst så varit hemma idag och kommer även att bli hemma imorgon från jobbet.
As tråkigt är det!! Legat i soffa hela dagen och plöjer igenom serien Hart of Dixie den är iofs bra men det blir så jävla segt o bara vara hemma =(
 
Helgen som kommer så åker ju som sagt Tobbe =( det är nackdelen med helgen, däremot så kommer på lördag men bror, Sassa och mamma o pappa så det ska bli kul och Johan ska även köpa min bil.
Tråkigt o bli av med den men samtidigt skönt, för då kan jag förhoppningsvis få ihop ekonomin bättre och göra saker så det ser jag fram emot, just nu blir det att spara till Tobbes och min semester i sommar! =)
 
 
Med den här bilden vill jag säga att jag vill ha vår och sommar och det snart!! =)
 

Nu är det inköpta

Sådär då var ett par nya löparskor inköpta, har fått jätteont i fötterna av de andra paren jag testat, så nu ska dessa vara utprovade att passa mina fötter så hoppas på att det blir bättre. Så tråkigt att springa och få ont!
 
Som tur är vart det ett par i fina färger som jag ville ha =)
De andra paret jag testade var snyggare men de här var skönare ;)
 
Vi är med i en gå tävling på jobbet, så dessa kommer väl till pass hoppas jag på, ska bara bli frisk så ska jag provspringa dem. Här nämligen haft sjukt ont i halsen nu två dagar men det är inte mer än så, så jag hoppas på att det inte blir mer än såhär.
 
Annars händer det inte så mycket, hade en bra helg med promenad, våfflor och ett besök i Ljungsbro =) Helgen som kommer så åker min älskling till värmen, utan mig =( en hel vecka, vet inte hur jag ska klara mig, kommer sakna ihjäl mig!
 
Ne nu blir det tv ett tag och sen sova, vi hörs snart, lovar det ska inte ta så lång tid till nästa inlägg =)
 

Härlig helg!

Jaha då var den här helgen snart slut, helgerna går alldeles för fort inte alls sugen på att jobba imorgon igen =(
 
I fredags så vart det ett besök på gymmet, väldigt skönt men jag kunde inte springa för har problem med skor, är 3:dje paret nu och det är väl bara att inse att det är ett par nya som behövs men min ekonomi tillåter verkligen inte det pga min dumma bil =(
Får som kramp på utsidan av foten och det gör så sjukt jävla ont! Så det fick bli lite maskiner körde nog igenom hela kroppen så kan säga att jag igår och idag har träningsvärk.
Idag så skulle vi åka till Ljungsbro men pappa är sjuk så det blev inget, istället åka vi till stan och kollade på cyklar ett nytt intresse/träning som vi är sugna på men även där är det ekonomin som styr =( Tänkt om man bara kunde göra de saker man vill!
Efter det åkte vi iallafall ut till skogen och gick runt en sjö, helt underbart skönt! och en lös och överlycklig Ezio.
 
Sen hem o vila lite och så fick Tobbe ett ryck och så begav vi oss alla tre ut och sprang, mina fötter höll inte riktigt så för mig blev det lite gå/spring men 3,5km iallfall så alltid något =) Det är tur att jag har honom som får ut mig <3 Måste även köpa träningskläder, har bara ett par byxor så de ska jag försöka införskaffa nåndag eller vid löning.
 
 
Mina älsklingar <3 och visst är de fint med mina fötter oxå på bilden, de förstör inte alls eller så =P
 

Veckan som kommer är följande träning min tanke:
Mån: Gym
Tis: Promenad/löpning
Ons: Vila
Tors: Promenad/löpning
Fre: Gym
Lör: Vila
Sön: Gym eller löpning
 
 

ojojoj längesen..

Nu var det längesen jag skrev här, inte hänt så mycket sen sist så vet iofs inte vad jag ska skriva om =P
Träningen har gått skit sista veckan, men nu är det en ny vecka och nya tag =) gäller även maten och sötsakerna. Så skärpning på mig!!
Imorn blir det gymmet och idag en promenad.
 
Var ute med Ezio i lördags och myste i skogen, den galna hunden tog ett bad och det tog inte lång tid, tyker dock att det borde vara jävligt kallt men han var nöjd =)
 
 
 
Nehe ska ta o fixa lite och sen sova tidigt då jag öppnar på jobbet imorgon och börjar kl 6 =/

RSS 2.0