Balkongen

Idag har vi fixat klart på balkongen och det blev riktigt fint! Vi skulle vilja ha en ampel i svart rotting oxå så om nån vill köpa de till oss får ni de för vi hittade ingen här =(
 
Glömde tyvärr ta före bilder men tog under arbetetsgång, tyvärr har vi hunnit tvätta av insidan innan jag tog men man ser ändå att det är skitigt och det är inget emot hur det såg ut först, men lite färg på så vart det väldigt fint!
Före
 
 
Efter
 
Svårt att ta bilder men vi har målat, lagt in matta, köpt hylla och saker att ha i hyllan =)
 
Sen idag har vi även varit ute i skogen och sen tvättat bilen så idag har varit en effektiv dag =)
 
Glöm inte att ni kan kommentera det vore kul! =)
 
 
 
 

Påskhelg

Den är nu slut, påskhelgen alltså.. Trevligt och väldigt skönt har det varit oxå!
Började i fredags med att vi på kvällen var hos Tobbes syster och släkt, det var trevligt och god mat bjöds det på =) Även massa godis och ostbågar som jag ÄLSKAR fanns men nej nej vi tog inte en bit, den enda sötsak vi åt var en liten bit kladdkaka till efterrätt för det var vad vi sagt antingen godis eller efterrätt i helgen och vi valde efterrätt vilket var tur =)
Sen igår så var vi först ute på långpromenad i det fina vädret, har bilder jag tog men de är i mobilen och jag har lagt mig i sängen så får visa dem imorn, sen fastnade vi hos Tobbes föräldrar en sväng och vi insåg ännu mer hur gärna vi vill bo i hus! Efter det så bar det av till Ljungsbro för att återigen känna att vi vill ha hus =P Min älskade mamma fyllde år så släkten var där och vi firade henne, god mat och älsklingsefterrätten daimtårta, nu fick Tobbe smaka den oxå och som jag visste skulle han älska den! I vanliga fall kan jag ju äta ett antal såna tårtbitar men den här gången fick det räcka med mindre, det gäller att hålla igen om det ska hända något.
 
Jag har ju glömt att berätta jag var ju och körde mitt gympass i torsdags, fick sällskap av Jossan vilket var väldigt trevligt =) körde på och kände att jäklar min kropp, det gör redan ont så hur ska det här sluta (hade då inte ens kört klart passet) kommer till att det är dags för utfallssteg med käpp bakom ryggen och helvete kort sagt det tog!
Packar ihop och känner mig nöjd och tänker ja träningsvärken den ser jag inte fram emot och mycket riktigt det blev en träningsvärk från jag vet inte vad! jag har aldrig haft så ont i mina lår, det är det värsta jag varit med om hahaha gå i trappor, gå på toa och bara sätta sig ner var en pärs och jag kände ju att det gjorde ont redan på torsdagen samma dag jag tränat och hade tanken, de säger att det är värst efter två dagar, hur ska det här gå?
Torsdag och framförallt fredag hade jag så ont men på lördag så hade smärtan släppt vilket var väldigt skönt!
Sen var tanken att jag skulle besöka gymmet idag men vi prioterade faktiskt att göra iordning balkongen, har tvättat och målat räcket så imorgon ska vi åka o handla matta och sen lite piff så då får ni se före och efter bilder =)
 
Det är ju så tråkigt med inlägg utan bild så här får ni en på mina två älsklingar från gårdagens morgonmys <3
 
 
Notera att det är Ezios bakben som syns, husse sov och rörde på sig och Ezio bara låg kvar man kan ju undra hur skönt det var =)
 

Träningspasset vart ju inställt...

 
igår och jag vart besviken men idag så poppar det upp ett pass kl18 så jag bokade det och fick träffa en tjej som heter Alexandra och det kändes väldigt bra! Hon var mycket trevlig och hon tyckte det var kul att hon fick lägga upp det som hon ville då jag sa att jag inte har några tankar =)
Det jag sa var att jag måste stärka upp min rygg och det vart tydligt att jag är kutryggig när man ser sig i speglar precis överallt så jag har nu fått mycket övningar som jag ska göra på gymmet, tanken är 3-4 dagar i veckan och då är det en genomkörning av kroppen förutom bröst då jag inte ska träna de när jag ska bli rak i ryggen.. Sen insåg jag återigen att det verkligen är dags när det hänger och väller överallt =P men det är som jag tänker kan bara bli bättre och som min älskling säger nu är vi igång och vi kommer att klara det!
 
Nu kommer även påsken en högtid med MYCKET godis, vi har sagt att vi kommer att äta lite gott men inte vräka i oss som jag annars kan göra, utan det ska vara med måtta och det gäller då bara fredag och lördag när vi är bortbjudna kanske någon efterrätt och väldigt lite godis om ens nåt! vem vet kanske får man ett påskägg =)
 
Tänkte jag skulle komma igång med det här passet redan imorgon och sen ska vi även till gymmet på fredag, men sen lördag och söndag blir det långpromenad/löpning för att sedan köra gym på måndag igen!
 
 
 
 
 
 

Förändring

Vet inte vad som hänt med i lördags en lördagskväll ja vad kan klockan ha varit typ halv 8 så tar jag och Tobbe på oss och beger oss ut i skogen och går/springer en sväng, det är inte likt mig hahah soffpotatisen har blivit något annat och mycket tack vare världens bästa peppande underbara pojkvän! <3
 
Som idag vi har ätit, degade i soffan och sen tar vi på oss Tobbe drar till gymmet och jag tar med Ezio på en pw viserligen idag bara 4km men 4km är bättre än inget! och skönt var det så nu sitter jag här i soffan, svettig ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen och sova gott! Det är inte likt mig att träna såhär dags =P
och imorgon bär det ju av till först tandläkaren, jobb och sen ska jag på ett pt-pass eller ja en idividuell gymträning så hoppas det uppfyller mina förväntningar!
 
Var ju i helgen och köpte en ny träningsdress här kommer en bil (inte snygg jag men precis kommit in från promenaden som det började regna på)
 
 
Måste säga att jag tycker det är rätt snygg och Tobbe säger att jag ser proffsig ut i den =D
 
Sov gott alla för det kommer jag att göra!
 

En vecka

Vi har ju bestämt att vi ska dra ner drastiskt på godiset vilket vi verkligen gjort, vi har sagt en dag i veckan och då ska det vara en dag i veckan om vi ens äter något allt och om vi äter så ska det vara lite!
Så den här helgen köpte vi lite godis idag och med betoning på lite så det känns helt okej. Man måste ju leva lite och ett förbud känner jag att jag bara blir mer sugen så tror att det är bättre att ha en dag man får äta och sen kan man välja om man vill äta eller inte!
 
Vågen visar 2kg mindre den här veckan och jag är glad bara det inte står plus =) Imorgon är det ny vecka och nya träningsmöjligheter, i helgen har vi gått en hel del, dels på stan och även två långpromenader och igår löpte vi lite oxå.
 
Varit en väldigt bra helg vi har gjort mycket och det har varit väldigt kul att umgås med min älskling en riktigt bra helg helt enkelt!! <3
Vi var på stan igår köpte nya träningskläder och även nya glasögon kände att det var dags att kolla ögonen då det känns som synen blivit sämre vilket den blivit inte mycket men mitt brytningsfel hade blivit lite sämre och älsklingen fick en present nämligen en ny klocka, så han fick gå på presentjakt när jag kom hem =)
 
Veckans träning:
Mån: Gymmet
Tis: Gymmet med en individuell träning med en PT som ska lägga upp ett träningsschema så hoppas de blir bra
Ons: Promenad
Tors: Promenad
Fre: Gymmet
Lör: Promenad
Sön: Gymmet
 
Sen är målet den här veckan att dra ner ytterligare på kolhydrater det är något jag tror ger resultat =)
 
Har även suttit och kollat utbildning då jag funderar till att läsa till administratör men det är en djungel att hitta och fattar inte mkt av anmälan så får bli en möte på komvux =)
 
 
Vår vovve han visar tydligt när det är något han vill, här tycker han det är dags att gå ut =) Världens sötaste!!
 
Ne nu ska jag kolla film och mysa ner mig i soffan, imorgon är det tyvärr jobba igen men det är en kort vecka med bara 3 arbetsdagar och frita hela veckan så ska väl kunna stå ut!
 

Nästan frisk..

Då är min älskling äntligen hemma igen! <3
Vi sitter och kollar på biggest loser och känner att vi blir mer taggade, för där vill man ju inte hamna =P
 
Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet så begav vi oss ut och gick slutade på 8km så de känns bra, tyvärr fick jag ont i fötterna igen men det släppte efter ett tag så frågan är om det i det här fallet är att jag är ovan att gå så mycket!
Imorgon blir det en kväll med storhandling, ut med det onyttiga och in med det nya, nu kör vi så det ryker 10kg minus med ett mål på 1 kg i veckan det ska bara gå! Finns inget annat!
Sen ska vi även inhandla en blender så vi kan göra smoothie vilket är så gott och smidigt, vi har insett att vi på helger äter helt fel, vi äter frukost när vi går upp sen typ inget fören middagen och då lagar vi mat när vi är as hungriga, så nu blir det en start med mellanmål =)
 
Veckan som kommer ser ut som följande med träning:
Mån: promenad
Tis: Promenad + hemmaträning
Ons: Promenad + hemmaträning
Tors: Promenad/vila
Fre: Gym
Lör: Promenad eller Gym
Sön: Promenad och Gym
 
Lite orolig för Ezio som vanligt är det något problem, han har kliat sig så mycket på sidorna av ansiktet, under öronen att det gått hål så att det bildats var. Igår fick jag klippa och raka och tvätta och idag ser ena sidan inte alls bra ut, bättre än igår men han är röd och varig så blev att inhandla en tratt idag så det får bli att ha på sig det ett par dagar!
Min tanke i det är däremot om han har ont i öronen eftersom han kliar sig på samma ställe och under öronen?
 
Ne nu blir det snart sängen vi hörs!

RSS 2.0