Helgen går alldeles för fort =(

Helgerna går alldeles för fort, känns som livet bara kretsar kring jobb just nu och det är söndag redan innan man hunnit landa i att det är helg =/
 
Iallafall nu är det lite mer än 4 veckor kvar till vi åker till värmen, längtar såå himla mycket, men fram tills dess så har jag ju ett mål och det är ju att jag ska gå ner 4 kilo till. Jag har halt ärligt haft en svaka i lite mer än en vecka, kan inte riktigt svara på varför men har varit trött och allmänt opepp, men vi har sagt de att det är sånt man får så får man helt enkelt bara sätta fart igen. Så nu har jag tänkt hårdträning och hårt med maten och sötsaker fram till vi
åker.
 
Denna vecka ser min träning ut som följande:
Mån: Jympa medel
Tis: IW (indoor walking) ev kolla hus
Ons: Vila, rehab med Ezio
 
Tors: Dans afro
Fre: Ridning
Lör: Cykling/löpning
Sön: Cykling/löpning
 
Det är 2 kilo kvar tills ett delmål så nu gäller det att hålla igång tas sig ur svackan och bara köra! Jag kan jag vill och jag ska lyckas =)
 
 
Längtar så tills jag är här med den finaste människan i mitt liv <3

Då var det bokat!!

Vi har idag bokat en resa till kanarieöarna =D ska bara kolla så att vi får ledigt och att älsklingen har semester kvar att ta ut, hoppas hoppas!
 
Om resan blir av så ska det bli så underbart!! En vecka i värmen med det finaste i mitt liv kan inte bli bättre! <3
 
 
 
Har ju inte tränat på ett par dagar och det kändes idag, vi sprang nämligen 4km och jag sprang typ hela helt sjukt pigg i benen så de var riktigt kul =)
 
 
 
 

Två mål satta

Det ena är att jag ska cykla mtb challenge med älsklingen sen smsade min mor om att hon tyckte att vi skulle ha som mål att springa tjejmilen i Stockholm i sommar så det är bara att träna vidare =)
 
Annars har helgen varit lugn älsklingen har målat hans föräldrars hus, så duktig och jag var där ute en sväng igår kväll efter att jag varit i skogen med Ezio och plockat svamp =) 3 torra kantareller hittade jag =P Inget svampår iår med andra ord!
 
För oss är det som lördag idag då vi är lediga imorgon också dock inte för något roligt utan det är dags för veterinären igen, vi håller alla tummarna för att det ska gå bra!
 
Imorgon blir det för övrigt att åka och handla och sen cykla en sväng som jag längtar =)
 

Ezio fick en liten makeover på kvällen hahah =)

5km..

Joggade/gick vi idag i Svärtinge skogen och jag är faktiskt så stolt att jag orkade så mycket som jag gjorde! Men det är sjukt mycket jobbigare för benen att springa i skogen, det är rötter och allt möjligt man måste hålla koll på.
 
Glömde skriva igår att jag även nu köpt gymkort friskis hade 30% på sina årskort och det var ju bara 400:- dyrare än halvår så jag slog till och tog ett år, så nu blir det en månad till att träna ute sen har jag möjlighet att köra även på gymmet, tror det kommer bli bra att jag tar mig dit dagar då det är dåligt väder men sen träna ute så länge det går.
 
Längtar till onsdag för då blir det cykling igen med älskling och jag hoppas det blir så kul som det var senast =)
 
Blir ett kort inlägg ska va lite social med det bästa i mitt liv =)

RSS 2.0