Måndag igen efter en regning helg..

Ursch vilket tråkigt väder det är, så himla typiskt när jag är arbetslös en sommar så är de pissväder =/ Hoppas det vänder snart!
 
Helgen som varit då, i fredags kom min älskling hem och överraskade mig med choklad och blommor, vart överlycklig <3
 
De fina blommorna! =)
 
Sen begav vi oss ut till Svärtinge där det bjöds på smörgåstårta och firande av Tobbes pappa, väldigt trevligt =)
I lördags så cyklade vi och det gick skit, var väldigt blött och halt så kändes inte som att jag kom någonstans alls. Väldigt segt när det de senaste dagarna känns så himla bra, men men bara komma igen =) annars gjorde vi inget, var en riktig segdag. I söndags tog vi oss ut i skogen tanken var att vi skulle plocka svamp (vilket jag oxå hittade) men det slutade med att vi letade cykelstig och kan säga att vi hamnade verkligen mitt i skogen men vi hittade tillslut bilen efter mycket gående =P
 
Ezio som vanligt väldigt nöjd i skogen han drog däremot efter två hjortar men kom tillslut tillbaka och då självklart varm och anfådd så han la sig såhär:
 
 
Knäppa hund!
 

Idag då har jag inte gjort alls mycket som vanligt känns de som, väntat på att älsklingen skulle komma hem men innan de hann jag med att städa lite iallafall =) Sen tog vi oss ut på en cykeltur i Svärtinge skogen =)
 
Ne nu blir de att krypa ner i sängen, funderar på om jag ska åka till stan en sväng imorn, kanske kolla på ny mobil, då min inte funkar som den ska riktigt =P
 
 
 
 
 

Fullt upp..

Eller ja kanske inte =P
Varit en massör här idag för Ezio, klämt lite på honom och masserat han har lite saker som vi behöver få ordning på för troligtvis så har han ont i ryggen =/ får se hur vi går vidare med det.
 
Annars har jag inte gjort mycket idag, tagit det lugnt, tanken var ju att jag skulle kunna ligga vid någon pool och lapa sol men det verkar ju inte bli så fint väder och snart är vi inne i Juli! Vill ha sommar och sol!
 
Älskling och jag tog iallafall en sväng med cyklarna och vi körde lilljön och tiden blev 1:10 och det är ju då mer min tid eftersom Tobbe får vänta på mig då jag inte kör lika fort =)
Det roliga är att man märker skillnad, det är andra gången jag kör den här banan och kan säga att det gick sjukt mycket bättre idag! Det är roligt när man ser framstegen som man gör och man känner att man orkar mer och mer så det är bara att fortsätta =)
Det blir nog iallfall att införskaffa sig ett par skor som sitter fast så att inte fötterna flyger omkring så dant på pedalerna, men jag är lite rädd att börja med det för jag kommer att trilla och det många gånger ;)
Idag lyckades jag slinta på handtaget så att jag slog i fingret vilket resulterade i ett blåmärke och en knöl på fingret hahaha som Tobbe sa hur lyckas du??
 
Nehe nu ska jag ta och krypa ner i sängen med älsklingen, var inne och kollade till honom nyss och då skrämde jag visst livet ur honom haha
 

Ledig men att göra ändå..

Jag är ju "ledig" eller ja arbetssökande nu under sommarenm men jag har att göra ändå, idag var jag hos tandläkaren mindre kul och fattig blir man, imorgon är det ytterligare ett besök och mer fattig =P
Sen har Ezio blivit frisserad haha han ser ut som en valp och är numera korthårig, skönt för honom nu när det är sommar, får ta ett kort imorgon och lägga upp =)
 
Även husse i huset har blivit frisserad men då av mig, jag kan ju faktiskt det där med att klippa blev inte så fult =)
 
Före                                                                                   Efter dock inte iordninggjort =)

 
Midsommar då!
Började med att jag fick veta att det var dags för min bror och hans tjej de hade åkt in till förlossningen, så tankarna var mycket där under kvällen!
Men vi åkte iallafall ut till Tobbes morbror ute på landet och vi var på ett traditionellt midsommarfirande med dans kring stången, lotter och sånt. Höjdpunkten var godisregnet haha
Sen vart det grillat och trevligt umgänge så det var en lyckad midsommar då vi både ville ta det lugnt och inte var ute efter någon fest =)
Sen när vi kom hem så ringde telefonen och jag fick veta att jag blivit faster =D =D till en liten tjej som heter Molly. Så i söndags var vi och hälsade på och hon var såå söt =)
 
Jag ska lära henne allt jag kan och hoppas att vi kommer att träffas oftare än vad jag träffar min bror =P
Har gjort en liten sak till henne som hon ska få, får se när möjligheten blir att ge den bara!
 
Ska snart krypa ner hos min älskling som redan lagt sig, imorgon blir det upp tidigt för det är tvättstuga kl 7 och sen tandläkaren kl 9 =( jätterolig morgon ;)
 
Räknar ner tills min älskling har semester! <3
 

En månad sen

jag skrev något här.. har inte haft tid eller ork faktiskt om jag ska va ärlig =P
Har varit fullt upp på jobbet med skolavslutning och allt det, men nu har jag jobbat färdig på skolan och är arbetslös fram till v.33 då drar det igång igen..
Var idag och skrev in mig på arbetsförmedlingen får se om de hittar något jobb till mig i sommar annars blir det att stämpla.
 
Tanken är att jag nu när jag är "ledig" ska gå upp varje dag kl 9 senast och gå en ordentlig promenad med Ezio, imorse kom jag inte upp och gjorde de utan åkte till ams istället men imorgon så är det dags att sätta fart, så även dags att ordna spotify så jag har bra musik när jag går =)
Vår träning idag blev annars att gå upp för Yxbacken och jag kan säga att jävlar vad jobbigt det var, det va väldigt brant och mina vader typ dog!
Annars i veckan så blir det ett besök i gusum och valdemarsvik på onsdag. På torsdag blir det möte på ams =P
 
 
Det är ganska brant i Yxbacken men ja vi måste ju träna inför v 29 =D längtar som bara den!!
 
Ne nu blir det att pussa på min älskling som är det bästa som har hänt mig, bara längtar till hans semester så vi får umgås hela dagarna, så himla tråkigt utan honom på dagarna =)
 
Hör av mig imorgon! =)
 

RSS 2.0