Myshelg!

Har det varit men nu är den tyvärr slut, säger som min älskling sa idag, de är nästan tråkigt att våra helger är så underbara. Hade varit bättre om helgerna varit tråkiga så man ville gå till jobbet ;)
Men jag bara njuter av våra helger!!
I fredags vart de myskväll dock somnade jag i soffan typ 9 helt död haha sen i lördags åkte älsklingen och målade och jag gick på stan med Hanna, trevligt och inte igår jag var på stan, köpte ett par mjukbyxor, t.shirt till älsklingen och nytt höstmys till vardagsrummet som ni ser här:
 
 
Sen vart det filmmys på kvällen och dagen idag så vart det go frukost, sen en cykeltur i skogen, as kul! =) sen en sväng på stan där vi köpte lite nya träningskläder =) och nu på kvällen åkte vi ut till Lomma och så fick Ezio bada, det gäller ju att ta vara på de fina kvällarna för snart är de slut =( vill inte ha höst och vinter!!
Ezio har ju problem med ryggen så vi ska till veterinären nästa vecka igen, så tills dess för han inte göra mycket häftiga rörelser utan det är motion på plant underlag och idag tänkte vi att simning måste gå då det kommer bli en rehab troligtvis, kan säga att det var en hund som var överlycklig över att få bada, det är ju bland det bästa han vet <3 Tog lite bilder:
 
 
Underbara hund som vi älskar dig, du gör vårat liv ännu roligare, hoppas hoppas att det inte är något större problem emd ryggen utan att vi lätt ska kunna hjälpa dig så att du får vara smärtfri!
 
Just de kan säga att vågen säger 3kg mindre! så 1kg i veckan har jag hittills gått ner och älskligen likadant så duktiga är vi och så sjukt taggade!! =)
 
Veckans träning ser ut som följande hittills inte satt hela veckan än:
Mån: löpning
Tis: ridning
Ons: cykling
Tors: promenad för då har vi tvätt och städdag oxå :P
 
Vi hörs! =)
 
 
 

Första dagen..

.. På jobbet och med alla barnen på plats, kan säga att jag är helt slut idag men det har gått bra så jag hoppas att dagarna fortsätter så!
 
Idag stod det löpning på schemat älskligen gjort men jag är så sjukt trött att jag tog mig faktiskt inte ut och nu sitter jag här och känner mig "dålig" för att jag inte orkade. Det dåliga samvetet kommer och det är väl positivt har inte direkt haft dåligt samvete förut för att jag inte tränat men har det nu och mot Tobbe också så får rycka upp mig och köra vidare. Igår körde vi milen i Lillsjön, mycket kul och jag vart trött men ja självklart inte min galning till sällskap ibland tror jag att han skulle kunna cykla hur länge som helst, underbart att se =) <3
 
Veckan ser ut som följande
Tisdag: Jobba till 15 sen blir det ridning på kvällen
Onsdag: Jobba sen cykling
Torsdag: Jobba sen tvätta, städa och fixa här hemma och sen ta igen löpturen som jag inte gjorde idag
Fredag: Jobba sen HELG =) skogspromenad och myskväll
Lördag: Till Eskilstuna och fira bror min
Söndag: Misstänker skarpt att det blir cykling ;)
 
Nehe vänta till min duktiga sambo kommer hem, funderar på om han ska få färga håret på mig så tänkte börja lite och dra ut slingor =)
 
Vi hörs vidare!
 

Ledigheten snart slut..

.. Tyvärr, har ingen lust alls att börja jobba igen på måndag faktiskt!
 
Har inte blivit mycket bloggande sista tiden för det har ju varit så sjutk fint väder att blogga inte varit något jag prioriterat och har inte direkt velat ha en varm dator i knät, räcker med de 30 grader som varit om inte mer i lägenheten =P Man ska inte klaga på värmen men de har varit för varmt ;)
 
Lite som har hänt på semestern, vi har varit en vecka i sälen och cyklat och det var helt underbart skönt! var älsklingens första vecka som vi åkte så de var lagom varmt, sen ja har vi badat, cyklat, umgåtts med släkt och firat ett år och självklart mer än så =)
 
Nu till veckan som börjar på måndag så är det här hemma nya tag och nu jävlar! Vi har ett mål 10kg till jul och det ska vi klara =) det kommer inte bli lätt och det kommer inte alltid att vara kul men det kommer att vara värt de! Vi satsar på en vår med mycket cykling och då ett par kilo mindre att bära på vilket bör underlätta för mig =)
Har idag vägt och mätt mig och sen blir det att ställa ner vågen i källaren och inte ta upp den på minst en månad, det blir så lätt att man först säger ska bara väga mig en dag i veckan, men ändå så är man där sen och småväger sig lite varje dag och det tror jag inte är bra!
 
Har ganska mycket träning som jag ska försöka få ihop, cykling, löpning, ridning och promenader och sen även få tid till Ezio.
JA ni såg rätt, ridning efter många år utan hästar är det dags igen, suget kom tillbaka och jag och Zandra ska börja rida en dag i veckan på ridskola eller på ett annat ställe, huvudsaken är att man får mysa lite häst igen och röra på sig =) En väldigt bra kombo ;)
 
Sen framförallt ska kosten läggas om och det tycker jag är det svåra, from nu så är det en drastisk förändring på godiset och tror vi bestämt oss för att dra in det helt till en början så man blir av med sötsuget och begäret att äta godis!
 
Det får räcka för idag, min tanke är att jag kommer att använda min blogg mer och uppdatera den med resan som jag och min älskling ska göra mot ett sundare liv, håll tillgodo =D

Bjuder på några bilder från sommaren.
 
Vi besökte Fulufjället och Sveriges högsta vattenfall
 
Även Ezio fick åka lift och gå på fjället <3
 
 
Även hunnit med lite bebismys =)
 
 
 
Älsklingen och jag, världens finaste och underbaraste pojkvän som stått ut med mig i ett år. Du gör mig hel, du gör mig lycklig och jag älskar dig så mycket att det inte ens går att beskriva! <3
 
 

RSS 2.0